Rendelési határidő:
10:00
Hét:
2023. Szeptember 25. - 2023. Október 1.

Rólunk

Korog a gyomrod, és nem találod a számodra megfelelő étkezési lehetőséget?
Ez esetben jó hírrel szolgálhatunk, hiszen végre Miskolcon is nyílt egy hely, amelynek a jelszava az, amit régóta keresel: gyorsan, olcsón, jót!

A Miskolczi Főzelékház kínálata garantáltan megfelel az igényeidnek, ha hangulatos helyen, a rövid ebédszünetben, valami finomat és laktatót ennél. A változatos repertoár már eleve csábító, a napi hatféle főzeléken túl minden napmenü várja a betérőket, négyféle lehetőséget kínálva.

Ezek között találhatsz frissensülteket, sajtételeket, tésztaféléket és köreteket egyaránt, a zöldfélék mellett. Az ételeik nemcsak jóízűek, de az áruk is alacsony, hiszen levesek már 300 Ft-tól, főzelékek 390 Ft-tól kaphatók náluk.

De ha csak egy üdítőre, vagy egy erőt adó kávéra kopogtatnál be hozzájuk, akkor is jó helyen jársz. Persze előfordul, hogy az ember nem szívesen mozdul ki hazulról, vagy épp a kényszer viszi az otthon ülésre ezért ajánljuk figyelmetekbe ingyenes házhoz szállítási kezdeményezésüket, amely Miskolc egész területén érvényes.

Jó étvágyat kívánunk!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!